Wat past er in een laptoptas?

In je laptoptas kan je alles kwijt wat je nodig hebt voor je werkdag, zoals een notitieboekje en je dagelijkse benodigdheden, en uiteraard ook je laptop en oplader. De werktassen van Kipling zijn ideaal voor je dagelijkse rit naar het werk, gemaakt van kwalitatieve materialen met een robuust design en voldoende compartimenten en zakjes.

Onze ruime gewatteerde laptop compartimenten zijn ontworpen zodat zowel een 15 inch als een 17 inch laptop er comfortabel in past. Je kan weten welke maat het best is voor jouw laptop door de lengte te meten in inches.

Laptoptassen hebben extra binnenvakken en aparte compartimenten die groot genoeg zijn om je laptop oplader en andere opladers of accessoires mee te nemen.

Sommige van onze grotere rugzakken met een laptop compartiment hebben ook plaats voor je lunch en zelfs een extra set kledij naast je laptop en notities. Ze zijn perfect voor een drukke dag op het werk met eventueel een spontane stop bij de fitness.

ONTDEK ONZE LAPTOPTASSEN
Wat past er in een laptoptas?

Hoe komt het dat Kipling laptoptassen zo comfortabel zijn?

Kipling laptoptassen zijn de meest comfortabele tassen die je zal vinden, met dikke schouderriemen, handige handgrepen en extra gewatteerde vakken. Zo is je laptop zeker veilig en beschermd.

Onze laptoptassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben opties voor handgrepen en riemen. De meeste tassen zijn voorzien van verstelbare schouderbanden, zodat je de tas comfortabel kan dragen zowel op als over je schouder.

Misschien wil je je laptop liever niet in een schoudertas dragen? Dat is ook prima! Kipling heeft een assortiment aan transformeerbare tassen en rugzakken met laptopbescherming zodat je zeker iets vindt, wat je stijl ook is.

TASSEN MET LAPTOPBESCHERMING
Hoe komt het dat Kipling laptoptassen zo comfortabel zijn?

Is een Kipling laptoptas geschikt voor op zakenreis te gaan?

Kipling heeft de beste laptoptassen voor zakelijke trips. Zowel praktisch als stijlvol, ons business assortiment is voorzien van handige zakken aan de buitenkant zodat je snel en makkelijk aan je reisdocumenten kan.

Onze slimme laptoptassen zijn voorzien van grote opbergvakken, alsook gewatteerde compartimenten en ritsvakken, wat ze perfect maakt als handbagage. Ze houden al je spullen veilig, zelfs als ze in de bagageruimte boven je worden opgeborgen.

Onze grote rugzakken met laptopbescherming zijn ook een goede keuze voor je business trip. De extra vakken en grote opbergruimte zijn ideaal om je persoonlijke reisbenodigdheden mee te nemen naast je essentiële werkspullen.

Misschien wel het beste van alles, sommige laptoptassen van Kipling zijn voorzien van een speciale trolleyhoes. Hiermee kun je je laptoptas aan je bagage hangen terwijl je je een weg baant door de luchthaven. Al met al behoren Kipling tassen tot de beste zakelijke laptoptassen die er zijn.

TASSEN MET TROLLEYHOES
Is een Kipling laptoptas geschikt voor op zakenreis te gaan?

Hoe maak je een Kipling laptoptas schoon?

Als je hem elke dag gebruikt, vraag je je wellicht af hoe je de laptoptas schoonmaakt. Volg gewoon deze eenvoudige stappen om je tas in topconditie te houden.

1. Maak je tas helemaal leeg en verwijder eventuele kruimels binnenin

2. Borstel het opgedroogd vuil af met een zachte borstel

3. Maak de vlek schoon met een licht vochtige doek en warm water

4. Als er een hardnekkige vlek op zit, maak de stof dan schoon met koud water, een zachte borstel en neutrale zeep

5. Laat je tas aan de lucht drogen

Gebruik geen bleekmiddel, chemisch schoonmaakmiddel, vlekkenverwijderaar of heet water bij het schoonmaken van je tas. Laat het ook niet weken in water. Droog je tas nooit in de droogkast want dan kan hij zijn vorm verliezen.

Je kan in de verleiding komen om je tas in de wasmachine te wassen maar zoals bij elk kledingstuk of accessoire moet u eerst de instructies zorgvuldig nakijken.

LEES MEER OVER ONDERHOUD
Hoe maak je een Kipling laptoptas schoon?
Naar boven