Anna Sui x Kipling

Ontdek onze samenwerking met Anna Sui, één van de meest iconische en direct herkenbare modeontwerpsters ter wereld. De Kipling x Anna Sui-collectie laat het beste van Kipling's klassieke ontwerpen tot leven komen met Anna's opvallende en levendige prints. Live Your Dream, Live.Light.

Hollyhoc Black Print

Een subtiele ode aan je levendige nachtelijke dromen... Wie is er klaar om die dromen waar te maken?

Harvest Flower Print

Een sfeervolle en opvallende deur naar de tuin van je dromen.

Butterfly Quilt

Een subtiele, vrouwelijke tint die bij zowel alledaagse als chique outfits past.

frame for video video play button

Over Anna Sui

Anna Sui is één van New Yorks meest geliefde en succesvolle modeontwerpsters. Ze staat bekend om haar eigentijdse en originele kleding die geïnspireerd is door haar uitgebreide onderzoek naar vintagestijlen en culturele mysteries. Anna Sui werd geboren in de buitenwijken van Detroit en haar carrière is een klassiek Amerikaans succesverhaal. 

Ontdek meer
animation animation animation

Hollyhoc Black Print

Duik in deze nachtelijke bloementuinprint. De op 100% polyamide nylon keperstof gedrukte donkere zwarte en blauwe tinten en het bloemenpatroon zullen je inspireren om te blijven dromen.

Ontdek meer
animation animation

Harvest Flower Print

Met betoverende paarse tinten en mystieke details opent de Harvest Flower-print de deur naar de wilde bloementuin van je dromen. De print op 100% polyamide nylon keperstof is een perfecte combinatie van de magische wereld van Anna Sui met de Live.Light-energie van Kipling.

Ontdek meer
animation animation

Butterfly Quilt

Het ontwerp is gedrukt is op 100% polyester in een zachte, gewatteerde keperstof met een doorgestikte caleidoscoop van vlinders. Dankzij de opvallende roze details op de riempjes en ritstrekkers is de Butterfly Quilted elegant en dromerig. 

Ontdek meer
Naar boven