Ons customer care team ontvangt een hoge volume aan berichten op het moment, hierdoor is onze reactie tijd iets langer dan gebruikelijk.
Onze excuses voor de vertraging.

Krijg als eerste toegang tot onze Black Friday-deals

Black Friday 2022

Onze grootste deals van het jaar zijn onderweg! Het aftellen is nu begonnen voor de grootste Black Friday 2022-uitverkoop van Kipling ooit. Van crossbody tassen tot draagtassen, bespaar op rugzakken waar jij en jouw budget dol op zullen zijn. Onze beste Black Friday-deals komen eraan. Noteer het in je agenda, want dit wil je niet missen!

Wanneer is Black Friday?

Black Friday 2022 start in november. Je bent nog een beetje te vroeg voor het feest (en dat vinden we net leuk aan jou!) Meld je aan voor onze e-mails om als eerste te weten te komen wanneer onze Black Friday deals officieel lanceren. Ons favoriete onderdeel? De Black Friday-aanbiedingen van dit jaar bevatten enkele van onze populairste collecties.

Wat is inbegrepen in de Black Friday-uitverkoop?

Van heuptassen tot rugzakken voor op de universiteit, bespaar VEEL op een kleurrijke reeks nieuwkomers, accessoires en meer en profiteer van kortingen op koffers en reistassen.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Naar boven