Discover & Enjoy Berlijn

Dus als ik bijvoorbeeld naar het vliegveld moet en de zon schijnt, kies ik ervoor om van station naar station te lopen.

BEKIJK KOFFERS

Ga: waar naartoe in Berlijn

Waar te gaan in Berlijn? Loop rondom het museumeiland in Mitte. Lopen is mijn favoriet , vooral op een zonnige dag als ik alleen ben.

De James-Simon Gallery, die pas onlangs zijn deuren opende, heeft dat allemaal: moderne architectuur, een prachtige galerij en een boekwinkel waar ik elke keer in zou verdwalen.

Zie: Beste plaatsen om te bezoeken

Ik hou van plaatsen die veel dingen waar ik van houd combineren. zoals de James Simon Gallery.

Do: Activiteiten in Berlijn

Denk je dat ik het colbjertje heb laten hangen of mee naar huis heb genomen? Mee naar huis wat mij betreft!

ONTDEK HANDTASSEN

Berlijn is dé plek om vintage te winkelen. Mijn favoriete vintage winkel is Vintage Revivals, omdat de winkel zit naast waar ik woonde vroeger. Af en toe gewoon even binnen lopen om te zien wat er nieuw is.

Een andere plek waar je naartoe moet als je in Berlijn bent, is Commonground. Zowel het eten als de koffie zijn waanzinnig goed, om dan nog maar te zwijgen over de cocktails. TIP: Probeer de pannenkoeken met kool, linzen, tomaat en pecorino kaas bij Chipperfield Kantine. Lekker!

Eet: Restaurants, cafés en bars om van te genieten

Mijn nerdy obsessie is koffie. Ik hou van een goede plek om te eten maar als het een sterke koffie serveert ben je er zeker van dat ik nog eens terug kom. Chipperfield Kantine is zo'n plek!

@sophievandaniels

Sophie

Ik ben Sophie Van Daniels, voor mij betekent Live.Light af en toe het leven vertragen. Een zondagse wandeling gevolgd door een kopje koffie alleen, met een goed boek in de ene hand en mijn analoge camera in de andere.

LEES MEER OVER @sophievandaniels
Naar boven