Discover & Enjoy Milaan

Ga voor tram nummer 10 met iconische houten bankjes. Deze neemt je mee door nieuw en neoklassiek Milaan, naar Darsena, tegen de Porta Ticinese. Het enige dat nog is overgeblevenvan het ingewikkelde kanalen systeem die de stad al sinds Romeinse tijden doorkruisd.

BEKIJK RUGZAKKEN

Ga: Waar naartoe in Milaan

De oudste en meest veelzijdige manier van transport in Milaan is de tram. Een unieke ervaring die zowel historisch als modern aanvoelt. Met de tram kun je heerlijk wegdromen, de stad observeren en tegelijkertijd de chaos aan je voorbij laten gaan. Een heerlijke manier om door de stad te trekken!

Dit is mijn favoriete plek om een middag door te brengen - het indrukwekkende complex van unieke gebouwen verkennen, gevuld met hedendaagse kunst.

Zie: Beste plaatsen om te bezoeken

Fondazione Prada, gemaakt door een voormalige distilleerderij, opgericht in 2015, wordt beschouwd als het nieuwe centrum van hedendaagse kunst en biedt een combinatie van mode, kunst, design en architectuur.

Doe: Activiteiten in Milaan

Seletti is gekend door spraakmakende objecten, felle kleuren en popcultuur. De winkel is een mix van kunst en design die fantasie, creativiteit en fun combineert. Een onconventioneel, speels en fascinerend universum!

ONTDEK HEUPTASSEN

Seletti-winkel: onder de vele mode winkels in Milaan zijn er ook verschillende designwinkels: een unieke winkel is absoluut de Seletti-flagship winkel.

In a city that never sleeps, is Combo de perfecte ontmoetingsplaats geworden om te studeren, een praatje te maken met vrienden en te, genieten van een typisch Milanese happy hour. Proost!

Eet: Restaurants, cafés en bars om van te genieten

Happy-hour bij Combo: Verstopt in een park, op de binnenplaats van een "casa di ringhiera" in werd Combo geboren; bar, webradio, kunstgalerie en hostel.

@federica_esse

Federica

"Live.Light" voor mij is leven met kunst, social media, mode en design; een paar van mijn grootste passies. Ik heb het geluk dat ik er ook van kan genieten in mijn dagelijkse routine op het werk. Ik hou van mijn stad, en hoewel sommige mensen het proberen te vermijden, ben ik dol op de chaos en snelheid. Voor mij een inspiratiebron voor nieuwe ideeën maar ook om nieuwe bars, restaurants en winkels te ontdekken. Mijn teamgenoot? Mijn smartphone zonder enige twijfel. Hiermee werk ik en fotografeer elke dag!

LEES MEER OVER @federica_esse
Naar boven