Houd er rekening mee dat vanwege de feestdagen op 1, 9 en 20 mei, bestellingen die in deze periode worden ontvangen met één dag vertraging worden verzonden.

Discover & Enjoy Parijs

Ik hou echt van reizen en het ontdekken van nieuwe plekken, dus elke keer als ik de kans krijg, spring ik op het eerste beste vliegtuig voor nieuwe avonturen!

ONTDEK HEUPTASSEN

Ga: waar naartoe in Parijs?

Mijn favoriete vervoermiddel? Erg makkelijk! Ik heb geen rijbewijs dus ik neem altijd de metro. Het mooiste metrostation in Parijs is absoluut ‘Arts et Métiers’ met zijn steampunk en art nouveau-sfeer.

Mijn favoriete plekken in Parijs zijn onmiskenbaar de straten: garagedeuren, gekleurde muren, kleine verborgen paden, alles is inspirerend in mijn stad!

Zie: Beste plaatsen om te bezoeken

Een groot deel van mijn tijd, mits ik niet op de universiteit of op mijn werk ben, besteed ik aan fotografie (voor mijn Instagram-feed).

Doe: Activiteiten in Parijs

Ik ga vaak naar musea voor nieuwe exposities. Het werkt inspirerend en het fungeert vaak als beste backdrop voor mijn fotografie door de esthetiek.

ONTDEK RUGZAKKEN

Ik ga veel naar streetwear- en sneaker evenementen zoals exposities, beurzen, en merkevenementen ... soms heb ik dan wat rust nodig. Als ik met mijn vrienden wil relaxen of in een speciale omgeving wil studeren, ga ik graag naar de Starbucks in Opéra voor de bruisende energie die daar heerst.

Mijn favoriete plekken om te brunchen in Parijs zijn @republiqueofcoffee voor zoete en hartige pannenkoeken (avocado, zalm, gepocheerde eieren ...) en @paperboyparis voor de ongedwongen en kunstzinnige sfeer.

Eet: Restaurants, cafés en bars om van te genieten

Ik ben dooooooool op eten! En als er iets is dat ik nog leuker vind, is het BRUNCH met mijn vrienden! Als ik een laatste plek moest kiezen om een ​​geweldige brunch te eten, zou ik naar ‘Season’. De pannenkoeken zijn fantastisch! (ja, ik ben dol op pannenkoeken - iets teveel af en toe).

@sofquipeutt

Sofia

Living.Light draait voor mij om simpel leven. Mijn leven is erg stads en ik vind het heerlijk om door de straten van Parijs te dwalen om inspiratie op te doen. Zo druk ik mezelf uit en deel ik mijn passies met de kleine community die ik beheer op mijn Instagram.

LEES MEER OVER @sofquipeutt
Naar boven