Discover & Enjoy Utrecht

Alles in Utrecht ligt op loopafstand. Van de binnenstad tot spectaculaire stedelijke uitbreidingen. Het historische centrum heeft verschillende plaatsen in zijn oorspronkelijke staat behouden, waardoor een wandeling eromheen een mooie unieke en zelfs romantische wandeling is.

ONTDEK CROSSBODY-TASSEN

Ga: waar naartoe in Utrecht

Verslaafd aan winkelen maar regent het buiten? Ga dan naar het winkelcentrum 'Hoog Catharijne' . Mis echter je kans niet om langs Utrecht Centraal te komen. De mall is een groot overdekt winkelcentrum. Er zijn meer dan 120 winkels in het winkelcentrum met een variatie aan winkels en restaurants.

De Domtoren: dit icoon is 112,5 meter lang en is de hoogste kerktoren van Nederland. Must do: beklim de toren voor een geweldig uitzicht over de stad, die 465 treden zijn de moeite waard.

Zie: Beste plaatsen om te bezoeken

Achter de toren zit het ‘het domplein’ hier vind je heerlijke restaurant en prachtige gebouwen.

Doe: activiteiten in de stad

Om mijn dag af te sluiten ga ik naar de grachten van Utrecht. Hier neem ik een kano en maak ik een kleine tocht door de grachten. Je kunt de werfkelders zien en je ziet een aantal leuke restaurants.

ONTDEKT RUGZAKKEN

Langs de grachten van Utrecht vind je mijn favoriete kledingwinkels. Ik bezoek de winkel vaak om mijn garderobe te vullen!

Hou jij net zoveel van hamburgers als ik? Dan moet je ‘Pickles Burgers & Wine’ zeker bezoeken. Het eten is zo geweldig en je kunt er heel comfortabel zitten. Het restaurant is gelegen in een klein gezellig steegje.

Eten: restaurants, cafés en bars om van te genieten

Mijn favoriete plek om goede koffie te drinken is zeker ‘30ML’, Je kunt er de hele dag ontbijten. Mijn favoriet op het menu zijn de ‘American Buttermilk pancakes’, heerlijk!

@xlisadam

Lisa Dam

Voor mij is het erg belangrijk om het beste uit elke dag te halen, meestal plan ik alles wat ik doe maar ik vind het ook leuk om spontaan dingen te ondernemen. Dat betekent Live.Light voor mij.

LEES MEER OVER @xlisadam
Naar boven