Free to be you | Kipling

We vieren Pride het hele jaar door een inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen vrij is om zijn authentieke zelf te zijn. Elk jaar in juni komt de wereld samen om openheid, acceptatie en solidariteit voor de LGBTQ+ gemeenschap te vieren.

Hoewel de wereld in de loop der jaren veel vooruitgang heeft geboekt, erkennen wij dat het voor de LGBTQ+-gemeenschap vaak nog steeds erg moeilijk is om uit de kast te komen en trots te zijn als gevolg van sociale of persoonlijke problemen. In het licht hiervan willen we jullie allemaal aanmoedigen om je aan te sluiten en onze campagne te steunen: #FreetobeYou.

Pride together | Kipling

Dit jaar doneert Kipling aan Campus Pride, een toonaangevende organisatie voor studentenleiders en campusgroepen die ijvert voor een veiliger universitaire omgeving voor LGBTQ-studenten.
We zullen ook de Rainbowthon steunen ten voordele van de hiv/aids-diensten van het Los Angeles LGBT Centrum.

Campus Pride & Kipling

Wij zijn trots samen met VF te kunnen vieren dat wij voor het vijfde achtereenvolgende jaar een perfecte score (100 punten) hebben behaald en door de Human Rights Campaign Foundation (HRC) zijn uitgeroepen tot Beste Werkplek voor LGBT-gelijkheid. De HRC-benchmark richt zich op bedrijfsbeleid, praktijken en voordelen die relevant zijn voor LGBTQ+-medewerkers.

Best Place to Work for LGBT Equality | VF
Naar boven