Een crossbody tas dragen op de fiets

De crossbody tassen van Kipling zijn ideaal voor allerlei soorten fysieke activiteiten. Reizen naar je werk of op avontuur gaan is nu nog makkelijker. Met de zakken met rits, een verstelbare band en zakken aan de voorkant kun je gemakkelijk je telefoon opbergen.

Water bij de hand houden is ook eenvoudig. Veel van onze crossbody tassen hebben een zak aan de buitenkant voor jouw waterfles of bidon. Terwijl je aan het fietsen bent, kun je zo achter je reiken, je fles pakken en drinken terwijl je fietst. Als je het nog stijlvoller wilt maken, kun je een paar patches of sleutelhangers toevoegen aan de buitenkant van je tas. Zo krijg je een look die bij jouw persoonlijkheid past.

Een crossbody tas dragen op de fiets

Hoe draag je een crossbody tas?

Laten we even bekijken hoe je een crossbody tas met stijl draagt. Het belangrijkste? Een crossbody tas is geen rugzak. Draag deze daarom niet hoger dan je onderrug. Daarnaast zorgt het dragen van de tas op je heup dat deze niet in de weg zit terwijl je naar je werk loopt.

Zorg dat je de tas zo aanpast dat deze zo dicht mogelijk tegen je lichaam zit. Dit kan helpen met het verdelen van het gewicht, vooral als je veel spullen mee moet meenemen. De gewatteerde banden zorgen ervoor dat de tas goed op je schouder blijft zitten. Je tas mag je tempo niet vertragen, maar moet juist meebewegen met jou!

Hoe draag je een crossbody tas?

Een crossbody tas combineren met een pak.

Het beste aan een crossbody tas voor mannen? Het zit precies tussen een aktetas en een rugzak. Als je het gaat combineren met een pak, kies dan de juiste lengte en kleur en draag de tas best niet schuin over je borst.

Kies een kleur die iets neutraler oogt, zoals strak zilver, zwart of grijs om deze perfect te combineren met je pak. Voor avonturiers hebben we ook monochrome en lederen opties om je werkkleding naar een hoger niveau te tillen.

Moet ik de band dragen over mijn borst of over mijn schouder? Wij denken dat je de tas het best over je schouder kunt dragen. Zo vermijd je kreukels in je overhemd. Als je je zorgen maakt over de verdeling van het gewicht, zorg er dan voor dat de tas je postuur niet verslechtert. Overweeg het om zwaardere spullen thuis te laten. Waar wacht je nog op? Tijd om je Kipling met jouw pak te combineren.

Bekijk crossbody tassen
Een crossbody tas combineren met een pak.
Naar boven