Wat past er in een zakelijke tas?

De zakelijke tassen van Kipling zijn in meerdere formaten leverbaar. Daardoor zijn ze heel veelzijdig voor woon-werkverkeer én langere zakenreizen. Onze handige, duurzame werktassen zijn bijzonder praktisch.

Als je op zakenreis gaat, is een grotere schoudertas of crossbodytas een goede keuze. Onze grote, ruime draagtassen bieden meer dan genoeg plaats voor al je benodigdheden; sommige hebben zelfs een beschermende hoes voor je laptop. Daarnaast zijn deze tassen geschikt voor alles wat je tijdens de vlucht naar je bestemming nodig hebt. Reistassen zijn even praktisch als een gewone draagtas én voldoen aan de vereisten voor handbagage.

Ben je op zoek naar een praktische tas voor je werk, op reis of de sportschool? Bekijk dan onze rugzakken. Ze zijn stijlvol genoeg om mee te gaan naar kantoor, ruim genoeg voor al je sportkleding en praktisch genoeg voor tijdens een zakenreis.

Meer zakelijke tassen
Wat past er in een zakelijke tas? | Kipling

Waarom Kipling-schoudertassen ideaal zijn op kantoor

Kipling-draagtassen zijn de meest veelzijdige tassen voor op de werkvloer. Onze middelgrote en kleine schoudertassen zijn ideaal voor het meenemen van je benodigdheden; met onze grote schoudertassen kun je zo op een korte zakenreis.

De meeste van onze draagtassen hebben aparte compartimenten voor je spullen, waardoor je bijvoorbeeld je laptop en smartphone in een gevoerd vak kunt opbergen. Zo blijven ze beschermd tijdens woon-werkverkeer of een zakenreis.

Dankzij de korte handgrepen, lange schouderriem en trolley sleeves zijn onze Kipling-draagtassen even praktisch als stijlvol. Ze zijn gemaakt van duurzame, lichte materialen, waardoor je onder de gewichtsrestricties blijft.

In een schoudertas met rits zijn al je spullen veilig, zelfs wanneer je ze als handbagage gebruikt. Daarnaast hebben veel draagtassen van Kipling meerdere interne en externe vakken voor meer overzicht.

Grote zakelijke tassen
Waarom Kipling-schoudertassen ideaal zijn op kantoor

Wat neem je mee in je zakelijke tas?

Het is leuk om een nieuwe zakelijke tas uit te zoeken, maar wat neem je allemaal mee? Natuurlijk al je benodigde papieren, schrijfwaren en gadgets, maar er zijn nog meer leuke en handige spullen die je nodig kunt gebruiken.

1. Etuis. Het laatste wat je wilt, is dat je nieuwe werktas een bende wordt. Door pennen, potloden en andere schrijfwaren in een handig etui op te bergen, houd je alles netjes en overzichtelijk.

2. Een gymtas. Sportkleding of schone kleding neem je het makkelijkst mee in een gymtas. Vaak zijn die niet zo groot en passen dus in je tas.

3. Een lunchtrommel of -tasje Met een lunchtrommel of -tasje bescherm je je lunch en zorg je ervoor dat je zakelijke spullen niet naar eten gaan ruiken of onder de kruimels komen te zitten.

Onze Superworker is dankzij zijn drie compartimenten, gevoerde laptopsleeve en waterafstotend materiaal de ultieme lichtgewicht zakelijke tas.

Zakelijke accessoires
Wat neem je mee in je zakelijke tas? | Kipling

Hoe was je een zakelijke tas?

Als je iedere dag met je zakelijke tas op stap bent, wil je hem na verloop van tijd vast eens schoonmaken. Dankzij deze vijf stappen houd je je tas in perfecte conditie.

1. Maak je tas leeg en schud kruimels of pluisjes eruit

2. Borstel opgedroogd vuil weg met een zachte borstel

3. Verwijder vlekken op de stof met een doekje dat onder warm water licht vochtig is gemaakt

4. Bij grote of diepe vlekken kan je de tas in koud water doen en met een doekje of zachte borstel en neutrale zeep voorzichtig poetsen

5. Laat de tas aan de lucht drogen

Het is belangrijk dat je geen bleekmiddel of agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt. Laat de tas ook niet in water weken. Doe de tas niet in de droger, dan zou hij kunnen krimpen.

Gebruik ook geen chemische schoonmaakmiddelen, vlekverwijderaars of heet water. Deze kunnen het materiaal van je tas beschadigen. Bij iedere tas zit een label met wasinstructies.

Over productonderhoud
Hoe was je een zakelijke tas?  | Kipling
Naar boven