Art Icon

DE ART, EEN VEELZIJDIGE TAS

De tas die door de jaren heen aan je zijde blijft.
De Art werd in 1992 gelanceerd en is nog steeds een icoon. Kiplings Art is een zeer veelzijdige tas die bij iedereen past dankzij zijn tijdloze, stijlvolle silhouet. Live.Light vloeit er moeiteloos uit voort. En hij past bij elk moment van de dag.

Art

Draag hem aan de handgrepen bovenop of maak de verstelbare riem vast om hem over je schouder of cross body te dragen. Wil je het formaat of het uiterlijk aanpassen? Verstel dan simpel de hoeken om te voldoen aan jouw behoeften en je bent klaar om te gaan!

Art M

Geprezen om de veelzijdigheid, de Art M neem je mee naar de sportschool, het shoppen of naar je werk. Dankzij de trolley huls is het ook een uitstekende reiscompagnon.

Art Mini

Deze kleine schoudertas is licht en ruim met een hoofdcompartiment met rits en voldoende vakken waar je van alles in kunt opbergen.

Art M

Art M is een veelzijdige schoudertas voor vrouwen die op zoek zijn naar een relaxte, eigentijdse look. Speciaal ontworpen voor vrijetijdsbesteding, is het de ideale metgezel voor stijlvolle reizigers die er even tussenuit willen. Of je nu een korte trip maakt of spontaan op avontuur gaat, met Art M ben je goed uitgerust dankzij de perfecte combinatie van functionaliteit en trendy design.

Art M
Naar boven