Ons customer care team ontvangt een hoge volume aan berichten op het moment, hierdoor is onze reactie tijd iets langer dan gebruikelijk.
Onze excuses voor de vertraging.

RETOURBELEID

VERLENGDE RETOURPERIODE: bestellingen die in december geplaatst worden, kunnen tot 31/01/2023 teruggestuurd worden!

Als je niet tevreden bent met je aankoop, voor gelijk welke reden, accepteren wij jouw retour met plezier terug binnen de 30 dagen

Hoe verloopt een gratis retournering

 

1) Maak een "retouretiket" aan

Ga naar volg je bestelling, voer je bestelnummer in en je e-mailadres en klik op ‘maak een retour aan’. Selecteer de artikelen die je wilt retourneren, de favoriete retourmethode (afgeven bij een afhaalpunt of laten oppikken door een koerier op het voorkeursadres) en selecteer de reden van de retournering. Druk vervolgens het verstrekte etiket af.

 

2) Verpak de producten met het retouretiket

Verpak de bestelling in de originele doos (er mogen andere dozen gebruikt worden maar wij moedigen het ten zeerste aan waar mogelijk te recyclen), breng het nieuwe etiket aan en controleer of dit het oorspronkelijke etiket bedekt.

 

 

3) Producten afgeven of aan de koerier overhandigen

Geef je retourpakket af op iedere beschikbare locatie of wacht tot de koerier het komt oppikken op de voorgestelde datum.

 

 

4) Wacht op de retourbevestiging en de terugbetaling

Je zal een e-mailbevestiging ontvangen als je bestelling correct geretourneerd is naar ons magazijn en de terugbetaling verwerkt is (5 - 7 werkdagen).

 

Mocht je vragen hebben, kijk dan eens op onze FAQ pagina. Heb je commentaar op ons retourproces, twijfel dan niet en laat het ons weten via onze Contact pagina.

 

Herroepingsrecht

Als je niet tevreden bent over de Producten die je ontvangen hebt of als je van gedachten veranderd bent over de aankoop nadat we je een Bevestiging van de Bestelling gemaild hebben, kun je ze terugzenden binnen 30 (dertig) kalenderdagen vanaf de levering van de Producten en een terugbetaling ontvangen.

Dit is een herroepingsrecht dat je kunt uitoefenen zonder boete en zonder opgave van enige reden.

Houd er rekening mee dat zolang de Producten in je bezit blijven, je verantwoordelijk ervoor bent ze veilig, beveiligd en in goede staat te bewaren.

Bij een retour omdat je van gedachten veranderd bent (herroepingsrecht), zal je een volledige terugbetaling ontvangen, los van de verzendkosten voor express levering, als je die verzendmethode gekozen had.

We erkennen geen herroepingsrecht voor Producten waarvoor je ons om aanpassingen gevraagd hebt (bijvoorbeeld met individuele kleuren, materialen, monogrammen) via onze Personalisatiefunctie. Gepersonaliseerde producten kunnen natuurlijk wel geretourneerd worden als ze defect zijn.

 

Wettelijke garantie voor defecte goederen 

Naast bovenstaande erkennen we een statutaire garantie van 2 jaar voor productfouten. Een product is “defect” als het beschadigd ontvangen wordt of als een fabricage- of materiaalfout optreedt binnen 2 jaar (of een langere periode, die door je plaatselijke wetgeving bepaald kan zijn) na de aankoop. Houd er rekening mee dat Producten die door slijtage beschadigd zijn niet als defect beschouwd worden.

Je kunt defecte Producten terugzenden binnen 2 jaar (of een langere periode, die door je plaatselijke wetgeving bepaald kan zijn) na ontvangst en een volledige terugbetaling ontvangen met inbegrip van alle verzendkosten, zoals dit van toepassing is.

 

* * * * * * *

Naar boven