Discover & Enjoy Barcelona

Voor ons is de beste manier om door Barcelona te reizen de bekende metro: snel, aangenaam en altijd op tijd!

ONTDEK DRAAGTASSEN

Ga: waar naartoe in Barcelona

We nemen graag de metro in Barcelona om door de stad te gaan; de borden zijn duidelijk en de organisatie van de gekleurde metro kaart maakt het nog gemakkelijker! Soms vergeet je zelfs de tijd daar, het vliegt gewoon voorbij.

Zonder twijfel de beste manier om even te ontspannen en de verbinding te verbreken.

Zie: Beste plaatsen om te bezoeken

Ik ga graag naar boekhandels om de tijd te vergeten. La Central, is een van mijn favorieten. Ik zou er uren en uren kunnen doorbrengen zonder naar de klok te kijken.

Doe: activiteiten in de stad

De place to be als je op zoek bent naar topwinkels en tegelijkertijd een goede sfeer!

ONTDEK HANDTASSEN

In Barcelona zijn er duizend dingen te doen om van te genieten. We houden beide van wandelen en te slenteren door de winkelstraten van La Rambla Catalunya. De minder bekende parallel aan Passeig de Gracia, heeft een brede mooie promenade die winkelen, bomen en rust combineert.

We zijn, zoals gewoonlijk, in een van onze favoriete coffeeshops in Barcelona ; Granja El Petit Bo. We houden van de rustige sfeer, de huiselijke inrichting, de vriendelijke behandeling en vooral de koffie en het eten.

Eet: Restaurants, cafés en bars om van te genieten

Hier brengen we onze tijd door voor zowel ontbijt- en brunch! 🥐☕

@paulabrookie

Paula

Live.Light betekent geïnspireerd raken door de kleine dingen in het leven; In goed gezelschap of juist in stilte genieten van een kopje koffie, lange wandelingen maken zonder te haasten, en overal in de stad kunst zien.

LEES MEER OVER @paulabrookie

@carloskerouac

Carlos

Het leven draait voor mij allemaal om verdwalen. Daarom ga ik regelmatig wandelen zonder specifiek doel. Het gaat erom dat je in een boekenwinkel terechtkomt terwijl er uren voorbijgaan. En op de terugweg stop je voor een drankje en geniet ik van lange gesprekken met mensen van wie ik hou. Dit is Live. Light voor mij.

LEES MEER OVER @carloskerouac
Naar boven